Online marketing

that works

More client = more profit!
This is how we work with our partners!

2023-ban 1 millió felé nőtt a működő vállalkozások száma Magyarországon.
Legyél jobb, mint a konkurencia.

Miért minket választanak ügyfeleink?

Hatékonyság

Profitot termelünk a cégeknek. Ilyen egyszerű. Ha nem teljesítünk nem tartanak meg minket!

Nincs elköteleződés

Az ügynökségekkel ellentétben, velünk nem kell hónapokra leszerződni. Így bármikor megszüntetheted az együttműködést amennyiben nem vagy elégedett.

Gyors reagálás

Az ügynökségekkel ellentétben, nálunk nem kell heteket várnod ha valamit módosítanál, vagy egy új kampányt kell sürgősen indítanod. Elérhetőek vagyunk akár hétvégén is!

Nincs minimum költés

Vállalkozásodra szabjuk a kampányokat! Az ügynökségekkel ellentétben mi akkor is szóba állunk veled ha nincs havi több százezer forintod marketingre. Ügyfeleink között néhány fős kisvállalkozások is megtalálhatóak.

Hogyan működik a rendszer?

W

Konzultálunk

Megbeszélünk egy személyes vagy egy online meetinget. Felmérjük céged jelenlegi online állapotát!
W

Cselekszünk

Az állapotfelmérést követően elmondjuk mi hogyan csinálnánk, mit lehetne változtatni. Ha tetszik, belevághatunk!
W

Optimalizálunk

Folyamatosan egyeztetünk, fejlesztünk, ötletelünk!  Elindul a fejlődés és jönnek az eredmények is!
W

Tovább növekedünk

Készítettünk egy weboldal? Indítottunk egy Google hirdetést? Hogyan tovább? Az online térben folyamatosan meg kell újulni hogy versenyben maradjunk!

DIGITÁLIS MARKETING SZOLGÁLTATÁSAINK

Ideje felvenni a kesztyűt!

Weboldal készítés

– Weboldalkészítés kedvező áron

– Mobilbarát, Google webmester eszközökkel

A honlap a te virtuális üzleted, vevőszerző rendszered. Fontos hogy az ügyfelek megtaláljanak téged online, és amit ott látnak az tetszen nekik! Ez ma már alap.

Google hirdetések

– Google cégem beállítása

– Google Ads PPC kampányok létrehozása, kezelése

Google hirdetések nélkül élni lehet, de nem érdemes. Egy jól beállított hirdetési kampánnyal odakerülsz az ügyfelek elé, pontosan akkor, amikor a legnagyobb szükségük van rád!

Facebook HIRDETÉSEK

– Facebook hirdetési kampányok készítése

– Facebook hirdetési kreatívok elkészítése

Új követőket vagy vevőket szereznél a Facebookon? Próbálkoztál de letiltották hirdetésed? Folyamatosan változik a platform,  rengeteg az oldalfeltörés. Segítünk!

Ami változást hoz, a minőség! 

Manapság már mindenki online marketing szakértőnek vallja magát aki elvégez egy pár órás netes tanfolyamot vagy megnéz pár videót a YouTube-on. Mint minden szakmában, ezen a területen is nehéz Jó szakembert találni. A Wisemediánál olyan profikra bízhatod céged, aki például a Manchester Metropolitan Egyetemen szerzett Mester Diplomát, digitális marketing kommunikációból. Vagy épp olyan ember állítja majd be a  hirdetéseid aki a Google-nél állt alkalmazásban mint Google Ads fiókszakértő.

Ez a Wisemedia. Ez a különbség. Be wise.

Ügyfeleink mondják! 

MFA Alternatív Energia Kft.

Cégünk online jelenlétét a Wisemediára bíztunk és ezt nem bántuk meg! Gyorsak, segítőkészek, profi munkát végeznek! Elkészítették a weboldalunkat, a céglogónkat, keresőoptimalizáltak! Ha plakát vagy online kreatívra van szükségünk szintén ők segítenek!

Szikszai Béla
ügyvezető igazgató

Gobal Kertransz Kft.

Vállalatunk Google hirdetéseit kezelik. Immáron több mint egy éve dolgozunk együtt, és meg vagyunk elégedve!

Balogh Balázs
ügyvezető igazgató

VB Autóüveg

Zoliék készítették a weboldalunkat amelyet azóta is rengetegen dícsérnek. A weboldal után indítottuk a Google hirdetéseket, amelyet immár két éve kezelnek. Rengeteget profitáltunk belőlük!

Kiss Balázs
Cégvezető

VIP Body Shape

Készítettek nekünk egy szuper honlapot, a vendégek is nagyon dícsérik. Segítenek a hirdetésekben a kreatívok elkészítésében is. Korábban sokat szenvedtem a facebook hirdetésekkel mert letiltották őket, de ezt is sikerült megoldaniuk!

Jászai Mariann
Cégvezető

Úgy érzed tudnánk segíteni? Kérj ajánlatot online!

Fontos!

Ők már ránk bízták magukat! 

Minőségi weboldalak korrekt áron

Weboldal készítés

A bevételnövelés első lépése

A honlap egy vevőszerző rendszer. Messze nem ez az egyetlen funkciója, de ma az egyik legfontosabb vevőszerzője lehet minden vállalkozásnak.  Mi nem csak olyan weboldalakat építünk amelyek megfelelnek a mai követelményeknek, de első sorban praktikusak, felhasználó barátak, modernek.
Minőségi design
Mobilra optimalizált
Keresőoptimalizálva
Hirdetési támogatással
100% elégedettségi garancia

Honlap vállalkozására szabva

Ügyfeleinknek olyan weboldalakat alkotunk, melyek tükrözik nem csupán a vállalkozás arculatát, de a vállalkozói eszméit, filozófiáit is közvetíti a látogatók felé. Az oldalt addig fejlesztjük, amíg a megrendelő 100%-ig elégedett nem lesz a látottakkal. Nincs tömeggyártás, egyszerre egy honlapon dolgozunk hogy az olyan legyen, amilyennek az ügyfél megálmodta.
Online marketing

Második lépés, az online  marketing

A weboldal elkészülte után következik a a folyamat újabb lépcsőfoka. Elemezzük az online jelenlétet, hirdetéseket készítünk, elkezdjük a kereső optimalizálást, kezelésbe vesszük a közösségi oldalakat, létrehozzuk és optimalizáljuk a Google Térkép, és a Google Cégem funkciókat. Teljes karbantartás és asszisztencia, egy helyen.

 

Jótékonysági gyűjtés a bajnok rally versenyző részére!

Szilágyi Richárd 2022 májusában hirtelen szívleállást szenvedett, azóta éber kómában fekszik. Felesége egy speciális németországi kezelésre gyűjt, ebben segítünk neki, hogy minél hamarabb összejöjjön a szükséges 40 millió forint. Természetesen erre a felkérésre nem mondhattunk nemet. A jótékonysági gyűjtés #veledvagyunkricsi kampányát a Wisemedia vezényli le. Arra kérünk minden látogatónkat, amennyiben teheti segítse Ricsi gyógyulását!
Köszönjük!
További részletek a facebook oldalon: