KKV Online Marketing

Mit csinál egy jó marketinges? Profitot.

 

SzolgáltatásokKüldök üzenetet!

Fő szolgáltatások

Honlap készítés

 

Weboldal készítés

WordPress alapú weblapot készítek, a Te és az ügyfeleid igényeire szabva. Előzetesen, és közben is egyeztetünk, átbeszéljük mik azok  a funkciók melyekre szükséged van, galéria, űrlap, időpontfoglalás rendszer stb.. Funkcionális lesz, informatív és kezelhető!

Branding & Logo

Nincs még arculatod, nincsenek színeid, nincs saját logód? Az tuti hogy ötleted, elképzelésed azért biztosan van! Hozzáadjuk a mi kreativitásunkat, és elkészítjük új arculatodat, melyet a továbbiakban már nem csak honlapodon de minden más közösségi oldaladon, sőt akár céges autóidon, eszközeiden is hasznosíthatsz!

Tartalom gyártás

Egy honlap önmagában még nem megoldás semmire. Sokan felismerték már hogy kell egy weboldal de ez nem azt jelenti hogy van idejük is annak kezelésére. Ha szeretnéd hogy mindig friss tartalom legyen rajta, cikkek, hírek, legutóbbi munkáid, semmi gond, vállaljuk a folyamatos frissítést és tartalomgyártást is vagy megtanítunk a kezelésére.

Online marketing

 

Kereső optimalizálás

Ha az embereknek problémájuk van nem a Facebookra mennek megoldást találni hanem a Google-re. Az első találati oldal nyer, aki ott van viszi a bizniszt. Beszállunk a versenybe, honlapodat megdolgozzuk, ráfekszünk a “Seo”ra hogy minél előrébb kerülj a találati listán.

Facebook oldal kezelés

Ha van Facebook oldalad, és fontosnak is tartod, ám kezelése inkább nyűg mint áldás számodra, mi segítünk neked ebben. Kezeljük, karbantartjuk, posztokat gyártunk, növeljük a követő bázist. Jelentős idő szabadul fel számodra amit arra fordítasz amire szeretnéd.

Google & Facebook Hirdetéskezelés

Mi beállítjuk, monitorozzuk, fejlesztjük Google és Facebook hirdetéseidet hogy azok hatékonyak legyenek, ne csak a pénzt égessék.

A folyamat

Igényfelmérés

Online vagy személyes konzultáció.

Tervezés

Megtervezzük a honlap színvilágát, arculatát akár már meglévő stílushoz is. Kiválasztjuk a szükséges funkciókat. Átbeszéljük a stratégiát.

Kommunikáció

Beüzemeljük a weboldalt. Elindítjuk a közösségi csatornákat, elkezdjük a magasabb szintű kommunikációt.

Ügyfélszerzés

Keresőoptimalizálás amagasabb Google találati pozíciókért. Elindítjuk a professzionálisan beállított hirdetéseket.

A te honlapod

Hatékony és stabil weboldal, korrekt áron, garanciával.

Teljeskörő WordPress weboldal építés, tárhely és SSL szolgáltatással, domain regisztrációval. Facebook oldal integrálás, GDPR megfelelés, ajánlat kérés, időpont foglalás. Új honlap hat hónap garanciával, mely időszak lejárta után is elvégzünk minden szükséges technikai karbantartást, frissítést, biztonsági mentést, vírusirtást, beállítást.

Lépjen szintet vállalkozásával.

Ingyenes konzultáció

Most fontosabb mint valaha.

Te sem akarsz lemaradni.
KApcsolat